Žena zmaj: Naša pjevačica će uskoro zakoračiti u šestu deceniju, a zbog njenih trbusnjaka gori internet!

18 Jan 2018

Što je starija, sve bolje izgleda – pravilo je koje, čini se, važi samo u slučaju popularne pjevačice.

Naime, riječ je o pjevačici Slađi Delibašić, koja je sa bivšim suprugom, godinama bila dio najpopularnije dance grupe Đogani Fantastiko. Nakon razvoda, i njihova poslovna saradnja je prekinuta, a Slađa je pokušala da nastavi solo karijeru.

Slađa je uspjela da objavi nekoliko singlova, koji nisu doživjeli neki veći uspjeh, te se pjevačica zato posvetila porodičnom biznisu, te kćerkama i unuci. Osim toga, ona ne krije da prije svega vodi računa o zdravom životu i stoga svakodnevno odlazi u teretanu u kojoj je svoje tijelo sredila do savršenstva. Nakon svoje fotografije koju je podijelila putem društvenih mreža, njeni mnogobrojni fanovi ostali su u pozitivnom ‘šoku’, pa komentari ne prestaju da pristižu.

Žena avion! Top, da mnogi pozavide! Kidaš! Nemoguće dobra! – samo su neki od mnogobrojnih komentara njenih oduševljenih fanova.

Slađa Delibašić (49), bez obzira na svoje godine, i dalje važi za jednu od najzgodnijih žena na našoj estradi, a na njenom tijelu joj mogu pozavidjeti i mnogo mlađe kolegice. Inače, popularna denserka postala je prije tri godine i baka, kada je njena kćerka Silvija, koju je dobila u braku sa Đoletom Đoganijem, rodila kćerkicu Tiju.

(Mediji)

Advertisement
Komentari
Najnoviji članci

© 2014 - 2018 Naslov.ME | Sva prava zadržana. | Posao

Powered by Domen.ME