Zbog čega ozenjeni muskarci varaju svoje žene? DRAGE DAME saznajte na vrijeme sta to vi nemate a druga ima!

30 Apr 2018

Pročitajte koji su to najčešći razlozi koji navode muškarca da prevare i iznevjere ženu koju su do juče obožavali. Možda ćete tako spriječiti da i vi budete jedna od prevarenih žena.

1. Traži prijateljstvo

Neke žene počinju konstantno da prigovaraju muževima nakon nekog vremena provedenog u braku. Muškarci onda počinju da traže žensko društvo koje ih neće osuđivati i koje će razumjeti kroz šta prolaze. Oni žele ženu koja može da ih prihvati onakvim kakvim jesu.

2. Voli da se igra

Muškarci ponekad znaju biti djetinjasti i ne žele uvijek da prihvate odgovornost koju brak nosi. Možda čeznu za vremenom kada nisu bili vezani i traže ženu koja će se sa njim opet ponašati spontano.


3. Voli nezavisne žene

Većina muškaraca voli žene koje umiju da se staraju o sebi. Ne žele da budu sa nekim ko će sve vrijeme zavisiti od njih.

4. Želi ženu koja je srećna

Ako muškarac osjeti da vas više ne čini srećnom, on će možda potražiti ženu koju će umjeti da usreći. Muškarci žele partnerku koja je zadovoljna u vezi.

5. Traži nešto što vi nemate

Da, ovo je plitko, ali istinito. Ako ste prestali da vodite računa o sebi nakon što ste se vjenčali, on će možda potražiti atraktivniju ženu. Dakle nemojte se zapustiti, nemate opravdanje za to!

Advertisement
Komentari
Najnoviji članci

© 2014 - 2018 Naslov.ME | Sva prava zadržana. | Posao

Powered by Domen.ME