U kuci je bio prava beba: Ceca srusila mnoge predrasude o Arkanu i otkrila mnoge nepoznate cinjenice

12 Jan 2018
Advertisement

Kroz nekoliko dana navršit će se 18. godišnjica od smrti Željka Ražnatovića Arkana, a Svetlana Ceca Ražnatović tvrdi da je to bol koji se uvijek uvuče u nju i pored praznične euforije.

Svake godine je sve teže i teže. Naročito kad dođe januar, a potom Željkov rođendan, pa godišnjica braka. Datume ne možeš da zaboraviš. Ta bol, stres i patnja ne mogu da prođu. Moja deca su na pravdi boga ostala bez jednog roditelja. Zapravo, nepravedno im je oduzet. Veljko živi od sećanja na njega, a Anastasija čak ni od toga. Godinama sam im pričala o njihovom tati, za koje je on veliki heroj – priča Ceca za “Glossy”, a zatim otkriva onu stranu svog supruga koju drugi nisu imali priliku da upoznaju.

O Željku sam svašta čula i pročitala pre nego što sam ga upoznala. Između ostalog, i to da je toliko opasan da, ne daj Bože, ako ga pogledaš na način koji mu se ne dopadne, on te prvo polomi, pa tek onda priča sa tobom. A ja u svom životu hrabrije stvorenje nisam srela. To je ona luda odvažnost koja prelazi u egzibicionizam. Taj čovek je sve smeo! Kako žena da ne umre za njim? – emotivno se zapital folk diva, a zatim iznenadila dosad nepoznatim detaljima:

On je bio izuzetno inteligentan. Perfektno je govorio pet jezika, pročitao svu svetsku književnost. Bio je ludo hrabar i povrh svega neviđeno nežan. To potpisuje žena koja je sa njim pet godina delila i dobro i zlo. U kući je bio prava beba.

Advertisement
Komentari
Najnoviji članci

© 2014 - 2018 Naslov.ME | Sva prava zadržana. | Posao

Powered by Domen.ME