TOTALNI HIT: Ovo je SAVRŠENA i NAJLAKŠA metoda za povećanje MUŠKOG PONOSA

14 Apr 2018

Arapska metoda “jelqing” samo je jedan od milion načina za povećanje muškog ponosa, koja trenutno kruži internetom. Radi se o najsnažnijoj tehnici, poznatoj čoveku.

Tehnika je stara otprilike sto godina. S obzirom na to da nije tajna kako su muškarci opsednuti svojim peni*ima, i to ne samo na način da ih zadovoljavaju, već i time da ih je većina nezadovoljna svojom veličinom, uopšte ne čudi interes za ovakve metode.

Merenje pe*isa Foto: Profimedia/ilustracija
Radi se zapravo o vrsti istezanja pe*isa, koje će ga učiniti dužim, a erekciju jačom, a najbolje se može uporediti s mužom krava.

Čitav proces zapravo podrazumijeva nežno povlačenje pe*isa prema napred. Najbolja polazna tačka jeste pe*is u poluerekciji. Prethodno, predlaže se premazivanje ruku lubrikantom, vazelinom ili bebi uljem, kako bi stvari išle glatko i nipošto prečvrsto držanje, da ne biste sprečavali cirkulaciju krvi.

Takvim pokretima, muškarac tera krv u oblast erektivnog tkiva, a s vremenom, taj se prostor sve više povećava, odnosno jača. Muškarcima se preporučuje izbegavanje glave pen*sa, a kako bi postupak imao efekta, sve treba raditi 5-10 minuta dnevno, 3 puta nedeljno.

Krv igra ključnu ulogu u ovom procesu, jer s vremenom, “jelquing” će povećati to koliko krvi vaš pe*is može da primi.

pe*is Foto: Profimedia
Teorija kaže: što više proširite te komore, pe*is će biti veći, po dužini i obimu, kada on dođe u stanje erekcije. Saveti koje ćete pronaći na internetu takođe sugerišu obavljanje vežbe, dok pe*is nije u potpuno uspravnom stanju, ali zaista ne znamo kako izbeći takvo stanje, uz sve to trljanje…

Da li je ova metoda sigurna? S obzirom na to da govorimo o povlačenju pe*isa, moguće je da postoje određeni rizici, kao na primer pucanje kapilara, promena boje… ako se već odlučite za ovakvu vrstu vežbe, učinite to na spor način, s ispravnim zagrevanjem (topli tuš i zamotavanje pen*sa u topli peškir na 15 minuta) i nemojte da vežbate više nego što je preporučeno. A zašto je najlakša? Pa, jedino što je osim ovde metode delotvorno je operacija pen*sa, a lekari je ne preporučuju, osim u ekstremnim slučajevima (veoma mali pe*is).

Izvor: Novi.ba

Advertisement
Komentari
Najnoviji članci

© 2014 - 2018 Naslov.ME | Sva prava zadržana. | Posao

Powered by Domen.ME