Toliko je OGROMNA da zaustavlja saobraćaj”: Ima obim zadnjice 152 cm, kune se da je prirodna, a izgleda ZASTRAŠUJUĆE

24 Feb 2018
Advertisement

Žena čiji obim zadnjice iznosi neverojatna 152 centimetra tvrdi da se nije podvrgla nikakvim plastičnim operacijama te da za svoju pozamašnu pozadinu može da zahvali isključivo genetici.

Eudoksi Jao iz Abidjana u Obali Slonovače, koju nazivaju i afričkom Kim Kardašijan, ima 95 kilograma. Tvrdi da je sasvim zadovoljna svojim raskošnim oblinama i da nema nameru da skida kilograme.

Bon dimanche 👄💖👉@yaonice @yaonice

A post shared by EUDOXIE YAO🔵 (@eudoxieyao) on

Velika sam obožavateljka Kim Kardašijan. Volim njen stil odevanja. Često me upoređuju s njom i onim što radi. Ona mi je definitivno uzor – ispričala je Eudoksi koja se nada da će doživeti istu popularnost kao njena omiljena zvezda.

♥😍👉@yaonice @yaonice @yaonice 👈

A post shared by EUDOXIE YAO🔵 (@eudoxieyao) on

Istrajna je u tome da se nikad ne bi podvrula plastičnim operacijama.

Nikad to ne bih učinila. Oduvek sam izgledala ovako. U mojoj porodici je bilo i većih zadnjica od moje. Kad izađem na ulicu zaustavljam saobraćaj. Ljudi su često šokirani i iznenađeni mojom pojavom, ali nikad mi ništa ne kažu u lice – kaže ona.

Pre su bile tražene mršave devojke, ali danas muškarce više privlače žene s oblinama. Puno toga se promenilo. Ja ne volim da nosim preveliku odeću i da skrivam svoje obline. Ja volim da ih pokazujem, a to me je i učinilo popularnom – kaže afrička Kim koju na Instagramu prati gotovo pola miliona ljudi.
(Blic)

Advertisement
Komentari
Najnoviji članci

© 2014 - 2018 Naslov.ME | Sva prava zadržana. | Posao

Powered by Domen.ME