Svatovi provocirali Živiničane hrvatskim zastavama, a onda se pojavio crni Audi

15 Apr 2018

Svatovi provocirali Živiničane hrvatskim zastavama, a onda se pojavio crni Audi

Živinice – Kolona svatova u Živinicama nakratko je prekinuta nakon što je za sada nepoznata osoba (ili više njih) u crnom automobilu marke Audi, pribrližila se automobilu iz kojeg se viorila zastava Hrvatske, nakon čega je vozač strgnuo zastavu i bacio na ulicu.

Zaista neverovatan potez, koji se srecom nije zavrsio tucom ili slicno. Pretpostavljamo da su se zamerili nesto u voznji.

POTRESNO: Dečak nije mogao zaspati, tražio je da spava između svojih roditelja… FOTO

Dječak za kojeg bi se po fotografiji reklo da nema više od 10 godina nije mogao zaspati i tražio je da spava između svojih roditelja…

Nažalost, njegovi i otac i majka su mrtvi.

Fotografija se proširila društvenim mrežama izazivajući saosjećanje mnogih i podsjećajući na patnje koje prolaze ljudi u još jednom od bezumnih ratova, onom u Siriji.

Jedan Nijemac se zapitao o svom vlastitom društvu i državi u kojoj živi, podsjećajući da je prošlog mjeseca Njemačka potrošila 360.000.000 eura za vikend boravak američkog predsjednika Obame, prije sastanka grupe G-7.

– Može li mi neko objasniti zašto mi, kao jedna od najbogatijih ekonomija na svijetu, ne damo novac ovom dječaku, da barem ima dobru odjeću, hranu i kvalitetno školovanje? – naveo je, dodajući da je slična sudbina brojnih drugih sirijskih izbjeglica.

(Doznajemo.com/A.N.)

Advertisement
Komentari
Najnoviji članci

© 2014 - 2018 Naslov.ME | Sva prava zadržana. | Posao

Powered by Domen.ME