ŠTA PLAČE… GUBI SE SA BINE! Nezapamćeni SKANDAL u ZG, Saša Popović BIJESNO VIKAO: Otmi joj mikrofon!

30 Apr 2018

Takmičarka Jelena Ranković nastupila je u “Zvezdama Granda”, a poseban utisak je ostavila kada je otpjevala pjesmu grupe Negativ “Ti me ne voliš”

Njeno pjevanje žiri je okarakterisao kao veoma energično, divlje i sa mnogo falševa. Ona nije mogla da izdrži, pa je zaplakala na sceni, a onda je Jelena Karleuša utješila.

“Emocije moraš da naučiš da kontrolišeš. Ti si imala prejake iskoke, ali nemoj da plačeš, jer ću te sad pohvaliti. Velika je greška što ljude kao što si ti ne možemo da vidimo, zbog nastupa. Lepa si puno i talentovana”, rekla je Jelena

“Ti si jako emotivnu pesmu otpevala na agresivan način, kao da si jedva čekala nastup”, rekao je Skriveni koji je takmičarki dao “da”.

“Stvarno je to malo previše divlje, da je imao ko da ti pokaže, to bi bilo 300 posto bolje. Možda možeš da pevaš Negativ, ali moraš dobro da navežbaš”, rekla je Marija.

“Da si pevala ovako divlje, a da se razumeo tekst, sve bi bilo fantastično, nisi ti toliko loša. Evo vama sada energija o kojoj pričate”, rekao je Bosanac i obratio se ostalima, pa je Viki dodala da nije bila toliko loša.

Žiri je na kraju pustio djevojku u baraž.

Advertisement
Komentari
Najnoviji članci

© 2014 - 2018 Naslov.ME | Sva prava zadržana. | Posao

Powered by Domen.ME