Spavala sam sa bratom moje najbolje drugarice: PAR GODINA KASNIJE prevarila sam MUŽA sa njim a evo zasto!

13 Feb 2018
Advertisement

“Kako sam se ovde stvorila? Jesam li pristala na ovo”, pitala sam se u sebi. Davala sam sve od sebe da u glavi sklopim slagalicu događaja prethodne noći. Poslednja stvar koje sam se sećala je da sam došla na studentsku žurku sa cimerkom sa kojom sam pre toga popila dosta alkohola. Svi prisutni prijatelji primetili su da sam opasno pijana i poslali me u sobu da se naspavam. Tu je bio i brat moje prijatlejice, bio je u poseti za vikend.

Nikad neću zaboraviti na ležeran komentar moje cimerke kada sam joj rekla da sam imala odnos sa meni prilično nepoznatim čovekom. “Dakle, prvi se*s za jednu noć. Zar ne osećaš da si sad više kul?”, pitala je.

Tešila sam sebe mislima da je svaka studentkinja prošla kroz ovako nešto, da zaista nikad nisam imala se*s za jednu noć, da sam pre toga imala se*s sa samo dva muškarca.

A ono što nikom nisam rekla je da sam ih sve samo pustila da veruju da sam i sama pristala na taj odnos. Svima u okolini rekla sam samo najosnovnije i pustila ih da sami izvlače zaključke. Nikom nisam rekla da ja nisam dala pristanak za taj odnos. Izbrisala sam sve iz sopstvenog sećanja zapanjujuće lako. Ušla sam u vezu sa dečkom, diplomirala i zaposlila se.

Par godina kasnije ekipa sa fakulteta ugovorila je okupljanje. Sa uzbuđenjem sam čekala tu žurku, a pre toga trebalo je da idem na večeru kod prijateljice. Znala sam da ću se tamo sresti sa napasnikom, ali ja sam tako dobro poricala pred sobom šta se desilo da sam mogla mrtva hladna, sa njim pored sebe, da jedem lazanju, smejem se i uživam.

Posle večere, njen brat rešio je da ide sa nama na žurku i na moje veliko iznenađenje počeli smo da flertujemo. Ja sam bila na nekom autopilotu, nisam imala nikakav plan niti sam razmišljala o bilo čemu. Pila sam da bih se opustila, ali ne previše jer sam želela da imam kontrolu nad svojim postupcima. Negde pred kraj večeri predložila sam mu da se vratimo u njegov stan.

Ne znam kako, ali nije me uplašila činjenica da sam sa njim u krevetu. Samo smo se dodirivali i mazili. On nije insistirao da idemo dalje od toga, ja nisam ni nudila tu mogućnost. Kada sam se probudila, tri moje prijateljice uključujući tu i njegovu sestru bile su u stanu. Gledale su me sa neodobravanjem jer su poznavale mog dečka sa kojim sam bila u ozbiljnoj vezi.

Znam da je trebalo da budem posramljena i da se plašim da će moj dečko saznati za sve. Ali nisam se plašila niti sam se stidela. Osećala sam se kao kada vas nešto dugo, dugo svrbi i napokon uspete da se počešete. Inače vernost shvatam vrlo ozbiljno, ali imala sam neku potrebu koja mi je očigledno bila važnija od vernosti. Osećala sam olakšanje.

Advertisement
Komentari
Najnoviji članci

© 2014 - 2018 Naslov.ME | Sva prava zadržana. | Posao

Powered by Domen.ME