POTRESNO! Ovako je Glogovac izgledao POSLEDNJIH DANA PRED SMRT!

12 Feb 2018
Advertisement

“U ponedeljak sam ga sreo, jedan muškarac ga je dovezao do ulaza u zgradu…”

Otkako su s kraja decembra lekari ustanovili da je teško bolestan, mediji su prenosili kako se u životu sad već pokojnog velikana srpskog glumišta Nebojše Glogovca ništa nije promenilo.

Slavni glumac hrabro se borio i svakodnevno odlazio na terapije koje su mu specijalisti onkologije i pulmologije odredili. On je, prema navodima medija, oko 15.30 poslednjeg dana 2017. godine izašao iz stana na Dorćolu sa jednim prijateljem i bio je nasmejan. Kratko su se zadržali u razgovoru, potom su se izljubili, a onda je Nebojša seo u svoj automobil i odvezao se u pravcu centra grada. Osim što je, kako se navodi, smršao i imao skroz kratku kosu, tada nije bilo drugih drastičnih promena u njegovom izgledu. Njegove komšije su čak rekle da ga redovno viđaju i da dobro podnosi bolest.

“Videla sam ga danas ispred zgrade, a tek juče sam iz medija saznala da je bolestan. Po njemu nikad ne bih zaključila da je u takvom stanju”, rekla je tada radnica kafića koji se nalazi u blizini zgrade u kojoj glumac živi, dok je jedan od komšija potvrdio da Glogovac svakodnevno odlazi na terapije.

“U ponedeljak sam ga sreo, jedan muškarac ga je dovezao do ulaza u zgradu. On se držao za stomak i jedva se kretao. Pomislio sam da ga je savladao umor ili da se napio. Tek sam danas čuo da se razboleo. Šteta, tako mlad čovek i odličan glumac”, komšija je opisao raniji susret.

Ni radnica “Gradskog zelenila” nije krila da se iznenadila kada je čula da je Glogovac bolestan.

“Često ga viđam u parku u blizini zgrade u kojoj mu žive bivša žena i sinovi. Srela sam ga u petak ili subotu. Šetao je psa i sasvim mi je normalno delovao”, rekla je tada i radnica “Gradskog zelenila”.

Advertisement
Komentari
Najnoviji članci

© 2014 - 2018 Naslov.ME | Sva prava zadržana. | Posao

Powered by Domen.ME