Od frizura kojima su se mnogi smijali do viška kilograma: Jelena Karleuša često izaziva skandale, a jednog izdanja iz prošlosti se zasigurno stidi

14 Jan 2018

Tokom svoje dugogodišnje karijere uspjela je da skrene pažnju na sve načine koji su mnogi ocjenjivali kao diskutabilne, a o mnogim njenim izdanjima se naširoko pisalo i pričalo.

Tokom devedesetih godina prošlog vijeka svi su pričali o njenim upadljivim stajlinzima i frizurama, pa su je od početka mnogi zvali ‘mala od skandala’. O kojim šokantnim ‘ispadima’ pjevačica se najviše pričalo pogledajte u nastavku.

U jednom periodu nosila je i nevješto odrađenu nadogradnju.

Prije petnaestak godina počela je koristiti religijske simbole u svojim spotovima, a promjenu je pratila i drastična promjena izgleda.

Sa pojavom društvenih mreža počela je da pokazuje i “prirodnija” izdanja, sa manje šminke, al su obline oduvijek bile u prvom planu.

Iscjepane čarape, donji vež vremenom su postali sastavni dio njenih nastupa po klubovima.

Pojavljivala se u stajlinzima koje su mnogi ocjenjivali kao skandalozni, a ispod njenih najfrapantnijih izdanja na društvenim mrežama može se pronaći veliki broj negativnih komentara.

Često su je u posljednjih par godina osuđivali zbog prevelike obrade fotografija i snimaka, ukazujući na činjenicu da na njenim objavama i na tv-u izgleda potpuno drugačije.

Već mjesecima ne može da se riješi viška kilograma, ali je to ne ometa u želji da uvijek izgleda provokativno, po cijenu svega.

 

Advertisement
Komentari
Najnoviji članci

© 2014 - 2018 Naslov.ME | Sva prava zadržana. | Posao

Powered by Domen.ME