Kako da izgubim kilograme? Japanska metoda koja u roku 7 dana samo 5 minuta dnevno skida do 30 kilograma

30 Apr 2018

Iako zvuči potpuno nestvarno, japanski lekar dr Fukutsudzi već celu deceniju pomaže ženama da smršaju rekordnom brzinom, bez ikakvih treninga, dijeta i gladovanja. Povrh svega toga, ceo koncept mršavljenja je osmišljen da bude potpuno besplatan. Ovaj dr Fukursudzijev sistem je objavljen u njegovoj knjizi koja je prodata u tiražu od 6 miliona primeraka.

oš jedna olakšavajuća okolnost pri korišćenju ovog sistema je i to što vam nikakva posebna oprema nije potrebna, ono što vam treba su veliki peškir koji ćete uviti u čvrstu rolnu, čvrst kanap ili traka za vezivanje i jako pričvršćivanje kada ga urolate, bilo koja ravna površina i 3-5 minuta vašeg vremena svakog dana.

Tokom tih 3 do 5 minuta moraćete samo da LEŽITE.

Naime, doktor Fukutsudzi je otkrio da su glavni uzrok stvaranja masnih naslaga u predelu struka zapravo karlične kosti, odnosno da problem nastaje kada karlične kosti počnu da se razilaze sa podrebarnim kostima. Tako je osmislio ovaj metod, za koji tvrdi da je revolucionarni sistem za “skidanje” viška oko struka. Potrebno je samo pratiti sledeće korake:

Peškir se uvije u čvrstu rolnu i dobro pričvrsti kanapom ili trakom kako ne bi izgubio oblik,potrebno je sesti na pod ili neku drugu ravnu i tvrdu površinu.
Staviti urolan peškir ispod leđa, ali tako da on bude paralelan sa pupkom,sada lezite i imajte na umu da peškir treba da bude malo širi od vaših leđa
Noge ispravite, raširite tako da budu u širini vaših ramena,stopala iskrenite na unutra, odnosno tako da vam se dodiruju palčevi jedne i druge noge.
Ruke treba da budu ispružene iznad glave, dlanovi okrenuti prema podu, a mali prsti na desnoj i levoj ruci spojeni.

To je sve. Iako možda deluje previše jednostavno, pa čak i banalno, ovaj položaj uopšte nije opuštajuć i ugodan. Ležanje u ovom položaju treba upražnjavati 3 puta dnevno po 5 minuta.

Ukoliko se desi da vam ovaj položaj postane previše neudoban ili bolan, pogotovo na početku, pokušajte da izdržite koliko možete, nikako preko granice svoje izdržljivosti.

BITAN SAVET: Posle samog ležanja, NIKADA nemojte naglo ustajati već se, dok i dalje ležite, okrenite na stranu, posle čeka treba lagano da sednete, pa tek onda da ustanete.
UPOZORENJE: Ako imate bilo kakvih problema sa kičmom ili imate neko oboljenje bilo kojih kostiju skeletnog sistema, obavezno je da se pre korišćenja ovog sistema posavetujete sa lekarom i proverite da li ovaj metod uopšte smete da koristite.

Pogledajte kako se pravilno koristi ovaj metod.

Advertisement
Komentari
Najnoviji članci

© 2014 - 2018 Naslov.ME | Sva prava zadržana. | Posao

Powered by Domen.ME