Evo KOLIKO su para za S*KS dobili Miki i Nadežda od produkcije! Da li ČITAV SRAM vrijedi toliko?

15 Apr 2018

Miki Đuričić i Nadežda Biljić su za s*ks na imanju u Šimanovcima dobili ukupan bonus od 20.000 eura, piše “Kurir”. Na njihove račune, na koje već dobijaju honorare, legao je tako bonus od 10.000 eura za svakoga. Upravo zbog toga njih dvoje su odlučili da otvoreno pričaju o s*ksu, iako su na početku bili bijesni što su ih kamere snimile kad su se, dok su ostali učesnici slavili Uskrs, iskrali u ekonomsko dvorište i prepustili se strastima.

Ponesen ovakvim razvojem situacije, Miki je poslije drugug odnosa svojoj partnerki ponudio da ponovo imaju s*ks, ali umorna Nadežda je morala da ga odbije.

– Imala sam maloprije s*ks sa Banetom u toaletu – rekla mu je tada pjevačica.

Miki je odahnuo jer ga nije odvela na njihovo mjesto, a potom je izašao napolje i kroz smijeh prepričao Bori Santani ovu situaciju. Ipak, kako bi zaštitila svoju teritoriju, Nadežda je, dok je masirala Baneta, cimerki Dragici poručila da ne dira njene muškarce.

– Ženama kažem da mi ne diraju njih dvojicu – Baneta i Mikija – rekla je Biljićeva, koja je dočekala pet minuta popularnosti, pa se igra s muškarcima u rijalitiju, čime je sve bliža cilju – da se dočepa glavne nagrade!

Inače, snimak Nadeždinog i Mikijevog s*ksa osvanuo je na p*rno-sajtovima, gdje već ima oko 100.000 pregleda. Neki klipovi su cenzurisani, a na nekima se vidi apsolutno sve.

Izvor: Pink.rs

Advertisement
Komentari
Najnoviji članci

© 2014 - 2018 Naslov.ME | Sva prava zadržana. | Posao

Powered by Domen.ME